Sådan indløser du dit Xbox Game Pass Ultimate-prøvetilbud

Hvem er berettiget?

Vi er glade for, at du er spændt på at udforske Microsoft Xbox' spilsamling på din Backbone One! Hvis du har en Backbone One - Standard Edition til iPhone, vil du blive tilbudt en fordel med dit enhedskøb til en 1-måneds prøveversion af Microsoft Xbox Game Pass Ultimate (for nye abonnenter)! Men enhver Backbone One-controller er i stand til at bruge Xbox's Cloud Gaming-funktion ved at forbinde en nuværende Xbox Game Pass Ultimate-konto. Se funktioner som fx Xbox Remote Play!

Din kode ankommer om 3-4 uger

Denne funktion har haft så stor efterspørgsel, at vi er løbet tør for koder og er i øjeblikket ved at opdatere vores udbud.  Hvis du har en Backbone One - Standard Edition til iPhone, skal du følge instruktionerne i Backbone-appen for at indløse din kode - koden bliver afvist, men vores system føjer din kontos e-mailadresse til vores liste, og vi kontakter dig om 3-4 uger med en hel ny kode! ✨

I mellemtiden kan du konfigurere Xbox Remote Play ved at følge instruktionerne på Xbox's hjemmeside!