På grund af Apples nye USB-C-teknologi på deres iPhone 15-serie er iPhone 15 kompatibel med vores USB-C Backbone-controller. Du kan købe en Backbone USB-C controller på vores hjemmeside.

iPhone 15-serien kræver ikke en adapter. Vores nuværende silikoneadapter (til iPhone 13 & 14-serien) er ikke kompatibel.

Opdager du, at dit kamera støder mod controlleren? Din iPhones kameramodul kan komme i let kontakt med Backbone. Du kan være sikker på, at alt glas på din iPhone (inklusive kameraglasset) er 10 gange mere ridsefast end den hårde plast, der bruges til Backbone. Din Backbone kan ikke beskadige iPhonens kameramodul.