Følg disse trin for at indløse dit Call of Duty: Warzone Mobile frynsegode som Backbone+-abonnent:

1. Få adgang til Warzone Mobiles indløsningswebsted på www.callofduty.com/redeem/warzonemobile.

2. Du vil blive bedt om at logge ind på din Activision-konto. Du skal gøre dette for at indløse dine belønninger i spillet.

3. Efter vellykket login skal du indtaste indløsningskoden.

4. Når koden er blevet indløst, vil du blive omdirigeret til en successide som sådan: