Nix!

Backbone One (controlleren) kræver ikke, at appen virker og er fantastisk til spillere i alle aldre! Controlleren fungerer i ethvert spil, der understøtter spilcontrollere (Minecraft, Roblox, Apple Arcade-spil osv.).

Men ligesom iMessage, Fortnite, Discord, Houseparty og de fleste andre sociale apps kræver Backbone-appen, at du er 13 år eller ældre, fordi den er til stemmechat og leg med venner. Apple kræver, at brugere er 13 år eller ældre for at bruge Log ind med Apple og sikre onlinesikkerhed.

Husk, at Backbone One kan bruges på tusindvis af controller-kompatible spil uden appen.