Hvordan indløser jeg mit Xbox Game Pass Ultimate-tilbud?

Her er et par måder at få adgang til din spilkode på:

1 - Xbox Game Pass Ultimate-koden forventes at blive leveret under opsætningen af Backbone. Når du tilslutter din Backbone One til din iPhone og åbner Backbone-appen, forventes opsætningsprocessen automatisk at starte.

2 - Du kan også tjekke i Backbone-appen med din Backbone tilsluttet og klikke på flisen vist nedenfor. Her skulle du kunne få din kode.

BEMÆRK: Hvis du ser en "Kontroller instruktionerne, der fulgte med din kode. Du skal muligvis indløse den på en anden webside" fejl, dette kan betyde, at du ikke opfylder berettigelseskravene for at indløse koden. Hvis du mener, at du opfylder kravene, men stadig modtager en fejlmeddelelse, kan du besøge Xbox-support for at få flere oplysninger.