Hvordan indløser jeg mit tilbud om Xbox Game Pass Ultimate?

Her er et par måder at få adgang til din spilkode på:

1 - Xbox Game Pass Ultimate-koden forventes at blive udleveret, når du har oprettet din Backbone-konto. Når du tilslutter din Backbone One til din telefon og åbner Backbone-appen, forventes det, at opsætningsprocessen starter automatisk.

2 - Du kan også tjekke i Backbone-appen, når din Backbone er tilsluttet og du klikker på den flise, der vises nedenfor. Her burde du kunne få din kode.

BEMÆRK: Hvis du ser en "Så se den vejledning, der fulgte med din kode. Du skal muligvis indløse den på en anden webside" fejl, du opfylder muligvis ikke kravene for at kunne indløse koden. Hvis du mener, at du opfylder kravene, men stadig får en fejlmeddelelse, skal du besøge Xbox-support for at få flere oplysninger.