Hvordan tilføjer eller fjerner jeg et spil fra min Backbone-app?

På iPhone

Sådan tilføjer du et spil:

Hvis du vil tilføje et spil, skal du sikre dig, at Backbone-appen er aktiv, før du vender tilbage til startskærmen for at starte det relevante spil. Når spillet er startet, skal du trykke på Backbone-knappen for at tilføje spillet til din Backbone-lancer. Dette kan også gøres for visse tjenester, f.eks. Xbox- og PlayStation Remote Play.

Sådan fjerner du et spil:

Hvis du vil fjerne et spil, skal spillet stadig være installeret, før du fjerner det fra Backbone-appen. Sørg for, at Backbone-appen og det spil, du vil fjerne, er startet, og gå derefter til iOS-indstillinger - iPhone Storage - Vælg det relevante spil - Vælg Offload App. Vend derefter tilbage til Backbone-appen, og vælg A med det relevante spil markeret. Dette vil derefter fjerne dette valg. Du kan se en video, der beskriver denne proces, på her.

På Android

Spil tilføjes og fjernes automatisk baseret på de kompatible spil, du har downloadet til din enhed.