Hvordan tilføjer eller fjerner jeg et spil fra min Backbone-app?

For at tilføje et spil skal du sikre dig, at Backbone-appen er aktiv, før du vender tilbage til startskærmen for at starte det relevante spil. Når spillet er startet, skal du blot trykke på Backbone-knappen, og dette vil tilføje spillet til din Backbone-starter. Dette kan også gøres for visse tjenester, såsom Xbox og PlayStation Remote play.

For at fjerne et spil skal spillet stadig være installeret, før det fjernes fra Backbone-appen. Sørg for, at Backbone-appen og det spil, du vil fjerne, er startet, og gå derefter til iOS-indstillinger - iPhone-lager - Vælg relevant spil - Vælg Offload-app. Vend derefter tilbage til Backbone-appen og vælg A med det relevante spil fremhævet, dette vil derefter fjerne dette valg. Du kan se en video, der beskriver denne proces her.