Hvilken skærmoptagelseskvalitet understøtter Backbone One?

Backbones spiloptagelses-, redigerings- og delingsværktøjer understøtter nu 1080p 60 FPS spiloptagelse på tværs af hele litanien af iOS 15.0-enheder (iPhone 6s eller nyere). Vi understøtter også HEVC-kodning til 60 FPS (aktiveret som standard), hvilket betyder, at dine filer vil være cirka halvt så store som H.264-kodede videoer med nogenlunde samme kvalitet.

Backbones ML-drevne aktivitetsfunktion til effektiv redigering.

Med 60 FPS aktiveret understøtter Backbone op til 30 Mbps bitrate på udvalgte avancerede enheder. Det er også aktiveret som standard på den seneste appopdatering. Spiloptagelseskvaliteten på din Backbone er nu på niveau med standarden på din PS5 og Xbox Series X.