Ja, Backbone har klikbare thumb-sticks L3/R3. Ikke alle spil har funktioner knyttet til disse knapper, det er mere almindeligt at se disse bruges i pc-/konsolspil (f.eks. spilstreaming til telefonen).

Normalt er venstre pind-knap afbildet til en form for karakterløbsbevægelse, og højre pind er knyttet til karakterbevægelser såsom hukning eller nærkampsangreb. Dette afhænger selvfølgelig af spillet.