Nej, Backbone One har ikke et batteri! Backbone One trækker minimale mængder strøm fra iPhone. Dens strømforbrug er umærkeligt lavt. Graden af Backbone Ones strømforbrug er så trivielt, at du kan lade Backbone One være tilsluttet din telefon natten over uden nogen mærkbar ændring i din telefons batterilevetid.

Når det er sagt, kan spil, der kører på din telefon, forbruge betydelige mængder strøm på grund af ting som grafik, netværk og lyd. I erkendelse af, at batterilevetid er afgørende for spil på mobile enheder, har vi derfor designet en gennemgangs Lightning-port på Backbone One, så du kan oplade din telefon, mens du spiller.