Skal jeg bruge Backbone iOS-appen for at bruge Backbone One?

Backbone iOS-appen er ikke påkrævet, for at din Backbone One kan fungere med spil. Backbone One iOS-appen tilbyder dog en rig, fællesskabsdrevet oplevelse, som vi tror, du virkelig vil elske!

Backbone+ giver spillere adgang til:

Hvis du ikke indløser dit 1 gratis år, eller beslutter dig for ikke at abonnere, vil appen stadig automatisk installere nye softwareopdateringer til enheden for at hjælpe med at opretholde kompatibilitet med fremtidige versioner af iOS og give dig adgang til enhedsoplysninger.

For mere information om annonceringen og funktionerne i Backbone-appen, tjek vores blogside her eller besøg https://playbackbone.com/blog/announcing-backbone/