Kan jeg streame til YouTube, mens jeg spiller på Backbone One?

Ja. Den bedste måde at streame Backbone (og iOS-spil generelt) på er ved at bruge AirPlay 2 til at spejle din iPhone til et Apple TV og forbinde dit Apple TV til en optagelseskortopsætning som en El Gato HD60S. Dette muliggør streaming med lav latency med høj opløsning og høj billedhastighed (60FPS) på tvOS 14 og iOS 14.

Hvis du ikke ejer et Apple TV og et capture-kort, kan du også bruge Streamlabs-appen til at streame direkte fra din telefon.