Skal jeg fjerne min iPhone fra etuiet for at bruge en Backbone One?

Ja. Backbone One er en formtilpasset controller til din iPhone, og for at være en præcisionsinputenhed skal den holde godt fast på din iPhone. Som et resultat bliver du nødt til at fjerne andre iPhone-vedhæftede filer (især de beskyttelsescovers, der ændrer dimensionerne på din telefon).

Vi har designet Backbone One for at undgå at gå på kompromis med gameplayet for enhver pris. Vi er så sikre på den forbedrede oplevelse af at spille mobilspil, som Backbone One leverer, at vi tror, at spillere vil være glade for at fjerne deres etuier for at nyde Backbones fordele.