Backbone One tilbyder højkvalitets gameplay til alle dine yndlingsspil, der understøtter controllere. Dette inkluderer de mest populære titler som Call of Duty®: Mobile, Minecraft og de fleste Apple Arcade-spil.

Derudover er Backbone også kompatibel med remote play-funktionen i Xbox-appen samt PlayStation Remote Play-appen. Xbox Game Pass, Google Stadia, Amazon Luna, Shadow, Rainway og GeForce Now er også understøttet.

For en liste over aktuelle kompatible spil, tjek venligst her. Vi opdaterer konstant denne side med fantastiske spil! Hvis vi gik glip af et spil, eller vi ikke fik det rigtigt, så kontakt os venligst her.