Tjek venligst din e-mail for bestillingsmeddelelser.  Hvis du endnu ikke har modtaget det, skal du tjekke din spam / papirkurv mappe.  Alle bestillingsmeddelelser vil blive sendt til den e-mail, der blev brugt, da du afgav din ordre.

Din ordre vil blive behandlet i overensstemmelse med vores forsendelsespolitik fundet her

På grund af virkningen af COVID-19 kan det tage længere tid at gennemføre din bestilling. Vi arbejder på at få din ordre til dig så hurtigt som muligt!

Forsendelsesbekræftelse

For at afgive din bestilling har du angivet enten din e-mailadresse eller dit telefonnummer. Du modtager meddelelser fra vores leveringspartnere om status for din ordre og forsendelse. Der skal gå 48 timer, før sporingsoplysningerne bliver tilgængelige.

Leveringer i USA

Tjek med transportøren direkte, når du har modtaget din forsendelsesmeddelelse. USPS/FedEx har bedt os om at udvise ekstra tålmodighed på grund af den ekstra tid, der er nødvendig på grund af COVID-19-relaterede forsinkelser.

USPS "Pre-shipment Status" eller "Label er blevet oprettet"

Hvis din pakke er mærket "før afsendelse" eller "etiket er blevet oprettet", betyder det, at din pakke nu er i hænderne på USPS, og at USPS kan have overset en scanning. Hvis du vil anmode om en leveringssporing, skal du besøge luftfartsselskabets hjemmeside for at få kontaktoplysninger.

SÅDAN KONTAKTER DU DIN TRANSPORTØR

USPS FORSENDELSER - indsend din anmodning ved at klikke på her

FEDEX FORSENDELSER - Klik venligst hereller ved at kontakte online påFedEx.com