Hvornår modtager jeg min refusion eller erstatning?

Når din retur er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at meddele dig, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi vil også give dig besked om godkendelse eller afvisning af din refusion/erstatning.

UDSKIFTNING AF GARANTI

Hvis du bliver godkendt til en garantiudskiftning, vil din erstatningsordre blive behandlet, og en ordrebekræftelse vil automatisk blive sendt til dig.

ANMODNING OM TILBAGEBETALING

Hvis du bliver godkendt til en refusion, vil din refusion blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt til din oprindelige betalingsform.

Afhængigt af din banks behandlingstid kan det tage alt fra 5-30 hverdage, før du vises på din konto. Hvis du ikke kan se refusionen efter 30 hverdage og stadig kan se den oprindelige debitering på din konto, foreslår vi venligst, at du kontakter din bank for at få flere oplysninger.

FORSENE ELLER MANGLENDE TILBAGEBETALINGER (HVIS GÆLDENDE)

Når vi har udstedt din refusion, kan det tage yderligere tid, før dine penge bliver gjort tilgængelige på din konto af dit pengeinstitut.

Afhængigt af din banks behandlingstid kan det tage alt fra 5-30 hverdage, før du vises på din konto. Hvis du ikke kan se refusionen efter 30 hverdage og stadig kan se den oprindelige debitering på din konto, foreslår vi venligst, at du kontakter din bank for at få flere oplysninger.