Hvordan kan jeg annullere/redigere min bestilling eller ændre min adresse?

Har du brug for at ANNULLERE en bestilling?

Ordrer kan kun annulleres inden forsendelse. Tryk på knappen Annuller på siden Tak for din bestilling for at begynde processen. Når din bestilling er annulleret, skal du forvente at modtage en refundering til din oprindelige metodebetaling inden for 3-5 hverdage.

Har du brug for at REDIGERE din ordre, opdatere din leveringsadresse eller noget andet?

Når ordrerne er afgivet, kan de kun annulleres og ikke redigeres. Derfor anbefaler vi, at du annullerer og erstatter din bestilling med de ønskede ændringer.

BEMÆRK: I løbet af ferien og de store mængder e-mail kan vi muligvis ikke behandle din anmodning, før din ordre er afsendt.

Hvis du gerne vil udfylde en returanmodning, skal du klikke på linket her for at komme i gang.

Har du brug for yderligere hjælp? Kontakt vores supportteam med dit ordrenummer her