Hvis du har problemer med nogen knapper på din Backbone, kan du prøve disse fejlfindingstrin først:

1 - Sørg for, at din iOS er opdateret. Hvis ikke, skal du opdatere din iOS til den aktuelle version.

2 - Dobbelttjek også, at din Backbone-app er opdateret.

3 - Sørg for, at dine knapper fungerer OK i Backbone-appen ved hjælp af knaptesten:

Du kan finde den ved at navigere til Menu > Indstillinger > Controller > Testknapper

4 - Kontroller omhyggeligt, at telefonens lynport og Backbone One-stik er rene og fri for fnug, snavs eller andre forhindringer.

Kan du ikke løse problemet? Indsend et garantikrav ved at klikke på linket her eller kontakt vores supportteam her.

**For at hjælpe med at fremskynde support skal du indsende din supportanmodning med en skærmoptagelse af knaptesten.**