Hvilke forhandlere kvalificerer sig til Xbox Game Pass Ultimate-kampagnen?

Kun gyldigt for nye Xbox Game Pass-medlemmer.

Alle køb via vores hjemmeside eller autoriserede forhandlere vil modtage en 1-måneds prøveperiode.

Kreditkort påkrævet. Medmindre du annullerer, vil du blive opkrævet den på det tidspunkt gældende almindelige medlemspris, når kampagneperioden slutter. Vilkår, undtagelser og streaminggrænser gælder. Xbox Cloud Gaming (Beta): Vælg enheder og områder. Ved indløsning opgraderes eksisterende Gold-medlemskaber til Ultimate med et konverteringsforhold. Spilkataloget varierer over tid, region og efter enhed. Se xbox.com/gamepass. Grænse: 1 pr person/konto.