Hvem er kvalificeret til at indløse Xbox Game Pass Ultimate Bundle?

Kun gyldig for nye Xbox Game Pass-medlemmer. Hvis du tidligere har haft nogen form for Xbox Game Pass eller Xbox Game Pass Ultimate-abonnement, vil du ikke kunne indløse din kode. Hvis du er aktuelt medlem, kan du ikke indløse din kode. Tjek også her for at sikre, at du opfylder kravene til lande/område.

Men selvom du muligvis ikke er i stand til at indløse din kode, kan du dele den med en ven eller et familiemedlem til at bruge i stedet!

Køb skal foretages via vores hjemmeside, ellers er en autoriseret butiksfacade kvalificeret til en 1-måneds prøveperiode. Kreditkort påkrævet. Medmindre du annullerer, vil du blive opkrævet den på det tidspunkt gældende almindelige medlemspris, når kampagneperioden slutter. Vilkår, undtagelser og streaminggrænser gælder. Xbox Cloud Gaming (Beta): Vælg enheder og områder. Ved indløsning opgraderes eksisterende Gold-medlemskaber til Ultimate med et konverteringsforhold. Spilkataloget varierer over tid, region og efter enhed. Se https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass. Grænse: 1 pr person/konto.