Har du en iPhone 13 Pro/Pro Max?

Backbone One Adapter er en luksus Backbone tilbehør , der giver mulighed for en glattere oplevelse med telefoner, der har meget store kameraer. Adapteren er nyttig til iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max modellerne kun.

Adapteren er gratis for eksisterende Backbone brugere med en iPhone 13 Pro eller en 13 Pro Max (grænse 1 pr. enhed), mens forsyninger sidste. Bemærk venligst, at fragtgebyrerne kan variere afhængigt af stedet.

For flere oplysninger om adapteren klik her.

Noget andet, der ikke passer?

Du skal blot indsende en anmodning om returnering nedenfor med din e-mailadresse og dit ordrenummer (starter med #SPY1-) for at komme i gang. Du kan finde dit ordrenummer i ordrebekræftelses-e-mailen, der sendes efter dit køb.

Fortsæt med at læse nedenfor for vores fulde politik.

Returnering uden garanti

Vi vil have dig til at elske din Backbone One! Men hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du være berettiget til at returnere dit produkt til en tilbagebetaling som følger:

Du er berettiget til at returnere dit Backbone One-produkt gratis via amerikansk post (eller tilsvarende) og få refunderet beløbet, hvis:

• Du har købt din Backbone One fra en autoriseret forhandler inden for 30 dage efter din anmodning om returnering og giver os købsbevis.
  • Du returnerer din Backbone One til os i ny stand, i original emballage.
  • Du har en godkendt returnering som indsendt via vores returportal fundet her, https://backbone.returnlogic.com/

Hvis du ikke opfylder disse kvalifikationskrav, kan vi give en delvis refusion eller slet ingen refusion.

Hvis du returnerer din Backbone One uden for USA, er du ansvarlig for omkostningerne ved returnering af din Backbone i overensstemmelse med din godkendte returnering.

Forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Backbone One begrænset 1 års garanti

I en periode på et (1) år fra datoen for detailkøb fra en autoriseret forhandler og af den oprindelige slutbrugerkøber, garanterer Backbone Labs, Inc. ("Backbone"), at din Backbone One ("Backbone One"), når den leveres til dig: (a) er i ny tilstand, i original emballage, og (b) når den bruges under normale forhold, er fri for eventuelle fejl i fremstilling, materialer og forarbejdning.

Denne garanti dækker ikke produkter købt hos uautoriserede forhandlere.

Denne garanti dækker ikke defekter som følge af forkert eller urimelig brug eller vedligeholdelse; slitage; manglende overholdelse af betjeningsvejledningen; ulykke; overskydende fugt; stødskader; uautoriseret ændring eller ændring af oprindelig tilstand; skader forårsaget af brug med ikke-backbone produkter.

I løbet af garantiperioden vil Backbone efter eget valg reparere eller udskifte din Backbone inden for en rimelig periode og gratis.

For at få begrænset garantiservice, kontakt her med det originale købsbevis for yderligere instruktioner om at få begrænset garantiservice. Du er berettiget til garantiservice, hvis dit krav indsendes med 1 års købsdato fra en autoriseret forhandler.

Ved bekræftelse af garantikvalifikation betaler Backbone forsendelse, forsikring og eventuelle importgebyrer, told og skatter for at få dit produkt returneret og/eller erstattet efter eget skøn.

HVIS DU HAR KØBT DIN RYGRAD I USA, ER BESTEMMELSERNE I DENNE BEGRÆNSEDE GARANTI I STEDET FOR ENHVER ANDEN GARANTI, UANSET OM DEN ER UDTRYKT ELLER UNDERFORSTÅET, SKRIFTLIG ELLER MUNDTLIG, HERUNDER ENHVER GARANTI FOR SALGBARHED ELLER EGNETHED TIL ET BESTEMT FORMÅL.

HVIS DU HAR KØBT DIN RYGRAD INDEN FOR DEN EUROPÆISKE UNION, ER DEN BEGRÆNSEDE GARANTI EN FRIVILLIG PRODUCENTGARANTIOG GIVER RETTIGHEDER, DER ER I TILLÆG TIL OG IKKE I STEDET FOR RETTIGHEDER, DER ER FASTSAT I FORBRUGERLOVGIVNINGEN, OG DEN UDELUKKER IKKE, BEGRÆNSER ELLER SUSPENDERER EN KØBER'S RETTIGHEDER I HENHOLD TIL FORBRUGERLOVGIVNINGEN. DU HAR RET TIL AT VÆLGE, OM DU VIL GØRE KRAV PÅ SERVICE I HENHOLD TIL DEN BEGRÆNSEDE GARANTI ELLER I HENHOLD TIL DIN JURISDIKTIONS FORBRUGERRETLIGE RETTIGHEDER.

BACKBONE LABS, INC'S MAKSIMALE ANSVAR UNDER DEN BEGRÆNSEDE GARANTI MÅ IKKE OVERSTIGE DEN FAKTISKE KØBSPRIS, SOM DU HAR BETALT FOR PRODUKTET. UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER ER RYGRADEN ANSVARLIG FOR TAB, BESKADIGELSE ELLER BESKADIGELSE AF LAGREDE DATA ELLER FOR SÆRLIGE, UTILSIGTEDE, FØLGESKADER ELLER INDIREKTE SKADER, HERUNDER UDEN BEGRÆNSNING UDSKIFTNING AF UDSTYR OG EJENDOM, OG EVENTUELLE OMKOSTNINGER TIL GENDANNELSE, PROGRAMMERING ELLER REPRODUKTION AF PROGRAMMER ELLER DATA, DER ER GEMT PÅ EN ENHED, DER ANVENDES MED DIN RYGRAD.

Denne begrænsede garanti giver dig specifikke juridiske rettigheder, og du kan også have andre rettigheder, der varierer fra stat til stat eller land til land. Nogle steder tillader ikke begrænsninger af underforståede garantier eller udelukkelse eller begrænsning af utilsigtede skader eller følgeskader, så ovenstående begrænsninger eller udelukkelser gælder muligvis ikke for dig.

Refusioner (hvis relevant)

Når din retur er modtaget og inspiceret, sender vi dig en e-mail for at meddele dig, at vi har modtaget din returnerede vare. Vi giver dig også besked om godkendelse eller afvisning af din refusion.

Hvis du er godkendt til en tilbagebetaling, vil din tilbagebetaling blive behandlet, og en kredit vil automatisk blive anvendt på dit kreditkort eller en alternativ betalingsmetode, som kan være rimeligt fastsat.

Når din pakke er blevet mærket leveret af transportøren, beder vi dig venligst om at give vores team 3-5 hverdage til at behandle din retur.  Du vil blive underrettet, når din retur er afsluttet.

Forsinkede eller manglende refusioner (hvis relevant)

Når vi har udstedt din refusion, kan det tage yderligere tid, før dine penge bliver stillet til rådighed på din konto af din finansielle institution.

Afhængigt af din banks behandlingstid kan det tage fra 5-30 hverdage, før den vises på din konto. Hvis du ikke kan se refusionen efter 30 hverdage og stadig kan se den oprindelige opkrævning på din konto, anbefaler vi, at du kontakter din bank for at få flere oplysninger.