Alle ordrer forventes at være behandlet inden for 2-3 hverdage (undtagen weekender og helligdage) efter modtagelse af din ordre. Hvis du har angivet din e-mailadresse, vil du modtage e-mails vedrørende din ordrebekræftelse og din leveringsbekræftelse.

På grund af virkningen af COVID-19 kan det tage længere tid at gennemføre din bestilling. Vi arbejder på at få din ordre til dig så hurtigt som muligt!

US Forsendelsespriser og -overslag

Vi tilbyder gratis posttjeneste forsendelse til alle 50 amerikanske stater.

Backbone tilbyder gratis posttjeneste forsendelse af Backbone One til hver adresse i de 50 amerikanske inden for 4 til 12 hverdage baseret på afstanden til destinationen, uden omkostninger for dig. Du har muligvis mulighed for at vælge en hurtig forsendelsesmetode, mens du placerer din ordre. Hvis du vælger at bruge en fremskyndet forsendelsesmetode, vil disse gebyrer blive beregnet og vist ved kassen.

Forsendelse uden for USA

Vi tilbyder international forsendelse via FedEx international forsendelse. Vi er generelt i stand til at sende til mange internationale lokationer. Dette kan dog ændres til enhver tid og af en hvilken som helst grund. Hvis vi ikke kan sende til dit land, annullerer vi straks din ordre og udsteder en refundering.

Forsendelsesomkostninger for din ordre vil blive beregnet og vist ved kassen.

Din ordre kan være underlagt importafgifter og -afgifter (inklusive moms), som opstår, når en forsendelse ankommer til dit destinationsland. Backbone er ikke ansvarlig for disse gebyrer, hvis de anvendes og er dit ansvar som køber og importør.

Hvordan tjekker jeg min ordres status?

Når din ordre er afsendt, vil du modtage en e-mail-meddelelse fra os, som vil indeholde et sporingsnummer, du kan bruge til at kontrollere dens status. Der går 48 timer, før sporingsoplysningerne bliver tilgængelige.

Hvis du ikke har modtaget din ordre inden for 7 dage efter at have modtaget din forsendelsesbekræftelse e-mail, bedes du kontakte os her med dit navn og ordrenummer, og vi vil undersøge det for dig.

Skader under forsendelse

I tilfælde af at din ordre ankommer beskadiget på nogen måde, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt her med dit ordrenummer og et billede af varens tilstand. Vi behandler disse fra sag til sag, men vil gøre vores bedste for at arbejde hen imod en tilfredsstillende løsning. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os her.