- Nej, nej!

Backbone One åbner en verden af muligheder for alle typer spiloplevelser. Apple App Store tilbyder hundredvis af fantastiske controller-kompatible spil at dykke ned i. Der er forskellige cloud og remote play muligheder for spillere at få adgang til konsol og pc-spil uden at skulle eje enten.

Se side på platforme for at få mere at vide om dine muligheder, herunder Xbox Cloud Gaming, Stadia og GeForce Now.