Alle nye brugere vil også automatisk modtage1 års gratis Backbone+ medlemskabmed deres køb af Backbone One.

Backbone+ er valgfrit. Du kan stadig spille spil med Backbone One uden, men softwareoplevelsen kræver Backbone+-medlemskab.

Hvis du ikke indløser dit 1 gratis år, eller beslutter dig for ikke at abonnere, vil appen stadig automatisk installere nye softwareopdateringer til enheden for at hjælpe med at opretholde kompatibilitet med fremtidige versioner af iOS og give dig adgang til enhedsoplysninger.