Hvordan bruger jeg funktionen Spil på enhver skærm?

Du kan bruge din Backbone med andre enheder som iPad, Mac og PC til at spille dine yndlingsspil og tjenester som Xbox Cloud Gaming og Google Stadia.

Følg nedenstående trin for at bruge denne funktion:

1) Gå til indstillingerne for din Backbone-app.

2) Vælg Controller på venstre sidebjælke – vælg Afspil på enhver skærm.

3) Vælg den enhed, du vil bruge Spil på enhver skærm til.

4) Når du har valgt en enhed, skal du frakoble din iPhone fra rygraden.

5) Tilslut din Backbone til din valgte enhed med et MFi-certificeret USB-kabel.

Når den er tilsluttet din valgte enhed, vil Backbone-knappen på din controller lyse konstant blåt for at angive, at den bruges med en anden enhed.

Vi har optimeret ventetiden og ydeevnen for hver enhed. Med denne funktion er ende-til-ende input-latenstiden bedst i klassen, lavere end traditionelle Bluetooth-controllere, hvilket gør den optimal til skyspil.

Backbone One er nu også kompatibel med den nye Stadia Phone Link-funktion, som giver dig mulighed for at bruge din telefon til at styre enhver anden enhed, der kører Stadia. Du kan aktivere dette i Stadia-appen.