Spillere i Backbone-fællesskabet har længe forestillet sig en fremtid, hvor Backbone tilbød en form for integreret spiltilstand.

"Hvis bare Backbone på automagisk vis kunne sætte en stopper for den uophørlige duft af telefonnotifikationer, der truer med at lirke dig fra Hades' fristende greb på Xbox Cloud Gaming," sagdeen måbende Redditor."På det tidspunkt ville linjerne mellem Backbone og en kraftfuld gaming-håndholdt blive så porøse, at de ikke kunne skelnes..."

Ak stakkels Redditor! Fortvivl ikke - dette er ikke en fjern realitet. I iOS 15 kan du nu transcendere til et højere eksistensplan ved at slå den nye spilfokustilstand til, som er fuldt ud kompatibel med Backbone.

Backbone integreres med spiltilstanden på iOS 15 for en mere fordybende oplevelse.

Faktisk kan spil på din telefon være irriterende på grund af alle meddelelser og tilfældige pop-ups. Spiltilstand skjuler på intelligent vis uvigtige notifikationer og indgående, mens din Backbone er tilsluttet, så du ikke bliver trukket ud af spiloplevelsen.

For mere information om opsætning af dette på din iPhone, besøg venligst Apples supportside her