Nye spillere vil automatisk modtage en 1 års gratis prøveversion af Backbone+ inkluderet i deres køb af Backbone One. Efter det år fornyes Backbone+ automatisk til den pris, der er angivet i appen.

Backbone+ giver spillere adgang til:

• Eksklusive fordele som gratis måneder med Xbox Game Pass Ultimate, andre gratis prøveversioner af tjenesten, elementer i spillet og mange flere fordele fremover.
  • Adgang til den rige softwareoplevelse i Backbone-appen, herunder alle de nye funktioner ovenfor samt futures.