Kan jeg manuelt kortlægge controlleren på bestemte spil?

JA, du kan ændre controllerindstillingerne på et spilspecifikt grundlag.

For at komme i gang med dine tilpassede kontroller skal du sørge for at have et par ting.

1. Sørg for, at din Backbone-app og iOS er opdateret!
  2. Sørg for, at din Backbone er tilsluttet, når du vil ændre kontrollerne.

Gå derefter over til dine iPhone-indstillinger > Generelt > Spilcontroller > Brugerdefinerede kontroller

For spilspecifikke kontroller skal du blot trykke på Tilføj app nederst!