Min pakke var mærket "leveret", men jeg modtog den ikke

Pakkeshows leveret

Hvis din pakke bliver leveret, men den ikke er der:

-Kontroller med familiemedlemmer, naboer, kolleger, en ejendomsadministrator, et lejlighedskontor eller andre, der måske har accepteret din bestilling på dine vegne.

- Transportøren kan have afgivet din bestilling et sted i nærheden af din dør, uden for synsvidde. Kig efter din bestilling på steder som bagdøren, garagen eller bag buske. Tjek dine sporingsoplysninger for at se, om en placering blev noteret.

- I nogle situationer, eller i spidsbelastningsperioder, kan pakkerne blive leveret op til 48 timer før deres ankomst.

- USPS-PAKKEN

Hvis USPS rapporterer "leveret", skal du kontakte USPS direkte for at indsende en manglende mail søgning.  For at spare tid foreslår vi, at du kontakter os via e-mail ved at indsende en serviceanmodning her.

- FEDEX-PAKKE

Hvis FEDEX indberetter "leveret", skal du kontakte FEDEX direkte for at indsende et krav.  Besøg fedex.com > Support > Send et krav.