Sådan bestiller du iPhone 13 Pro & 13 Pro Max-adapteren

Har du kun brug for adapteren?

I USA bestilles adapter her

I Canada (CA), bestille adapter her

I Australien (AU), bestille adapter her

I New Zealand (NZ), bestil adapter her

I Japan (JP), bestille adapter her

Alle andre lokationer, bestil adapter her

Backbone One Adapter er et premium Backbone-tilbehør, der giver mulighed for en mere jævn oplevelse med telefoner, der har meget store kameraer. Adapteren er nyttig til iPhone 13 Pro og iPhone 13 Pro Max modellernekun , men er ikke strengt nødvendig.

Adapteren ergratis for eksisterende Backbone-brugere med en iPhone 13 Pro eller en 13 Pro Max (grænse 1 pr. enhed), så længe lager haves. Bemærk venligst, at forsendelsesgebyrer kan variere afhængigt af sted.

Bemærk, at alle ordrer af Backbone One, der sendes fra vores hjemmeside, vil inkludere en adapter i æsken.