Hvordan konfigurerer jeg Xbox Game Pass Ultimate?

Før du går i gang, skal du have en Microsoft-konto med et aktivt Xbox Game Pass Ultimate-abonnement.

Du kan oprette en Microsoft-konto her: https://account.microsoft.com/account/

Hvis du ikke har fået din Xbox Game Pass Ultimate-kode endnu, så tjek her.

Hvis du har brug for hjælp til at indløse koden til din Microsoft-konto, så tjek her.

Når du har oprettet din Microsoft-konto, skal du følge nedenstående trin for at begynde at spille!

1 - På din iPhone skal du navigere til xbox.com/playin Safari

2 - Tryk på Del-ikonet i midten af menuen nederst

3 - Vælg Føj til startskærm

4 - Start Xbox Cloud Gaming-weblinketfra din startskærm, og log ind

Der er nogle nyttige Tips & Tricks i Backbone-appen til at hjælpe dig i gang!

Her er nogle yderligere websteder om Xbox Cloud Gaming, som vi mener kan være nyttige: