Jeg modtog en fejlmeddelelse, da jeg forsøgte at gennemføre min anmodning om returnering

KAN DU IKKE FULDFØRE DIN ANMODNING OM RETURNERING?

Følg disse nyttige tips for at løse problemet

1 - Sørg for, at du bruger den samme e-mailadresse, som du brugte, da du oprettede din ordre.  For at fuldføre din returnering skal e-mailadressen matche e-mailadressen på din ordre.

2 - Sørg for, at du er på det korrekte retursted.  Vi har flere websteder afhængigt af din placering.  For mere information, klik på linket her

2 - Prøv dit afkast i en anden browser?  For eksempel Google Chrome, Safari, Firefox osv.

3 - Prøv at returnere på en anden enhed?  Såsom en bærbar computer, iPad osv.

3 - Ryd din browserhistorik for at fjerne alle cookies osv.

4 - Tjek også her for at se vores returpolitik

Hvis du har prøvet alle disse trin og stadig ikke kan gennemføre din anmodning, skal du kontakte vores supportteam her