1 - Sørg for, at telefonens styresystem er opdateret.  Hvis ikke, skal du opdatere dit styresystem til den nuværende version.

2 - Kontroller også, at din Backbone-app er opdateret

3 - Prøv at rekalibrere din analoge pind i Backbone-appens indstillinger:

Du kan finde den ved at navigere til Menu > Settings > Controller > Kalibrere Joysticks

4 - Kontroller omhyggeligt, at telefonens lightning-port og Backbone One-stikket er rene og fri for fnuller, snavs eller andre forhindringer.

Har du brug for hjælp til at løse problemet? Indsend et garantikrav ved at klikke på linket her eller kontakt vores supportteam her

BEMÆRK: For at hjælpe med at fremskynde support, bedes du indsende din supportanmodning med en skærmoptagelse af kalibreringen af joysticket.