Hvem er berettiget til at indløse Discord Nitro-tilbuddet?

Kun nye Discord-abonnenter kan gøre krav på Discord Nitro-prøveversionen. Hvis du er en nuværende abonnent eller tidligere abonnent på Discord Nitro, Nitro Classic eller et Server Boosting-abonnement, vil du ikke være i stand til at indløse din prøveperiode.

Du kan dog dele det med en ven eller et familiemedlem for at bruge det i stedet!

Køb foretaget via vores hjemmeside eller en autoriseret butiksfacade kvalificerer sig til en 3-måneders prøveperiode. Kreditkort påkrævet. Du vil blive opkrævet den almindelige medlemspris, når kampagneperioden slutter, medmindre du annullerer. Sehttps://discord.com/nitrofor detaljer.

For mere information om Discord Nitro og andre ofte stillede spørgsmål, tjek Discords hjælpecenter her.