Rygraden afbrydes eller tilsluttes ikke?

Hvis din Backbone ikke fungerer eller afbrydes, skal du prøve disse fejlfindingstrin først:

1 - Sørg for, at din iOS er opdateret. Hvis ikke, skal du opdatere din iOS til den aktuelle version.

2 - Dobbelttjek også, at din Backbone-app er opdateret.

Hvis din Backbone ikke vises i dine iPhone-indstillinger (som videoen nedenfor), prøv trin 3.

3 - Bekræft omhyggeligt, at din telefons lynport og Backbone One-stik er rene og fri for fnug, snavs eller andre forhindringer ved at følge trinene i linket nedenfor:

Kan du ikke løse problemet? Indsend et garantikrav ved at klikke på linkethereller kontakt vores supportteamher.