Sådan indløser du dit Discord Nitro-tilbud

Før du går i gang, skal du have en Discord-konto. Hvis du ikke allerede har en, kan du tilmelde dig her.

Tryk på Discord Nitro-tilbuddet i Backbone-appen. Du kan finde den i rækken Kom godt i gang eller rækken Perks & Rewards.

Vælg Indløs nu

Log ind på din Discord-konto for at indløse din Discord Nitro-prøveperiode.

Har du brug for hjælp fra en agent? Kontakt vores supportteamher.

For mere information om Discord Nitro og andre ofte stillede spørgsmål, tjek Discords hjælpecenter her.