Har jeg brug for en app eller et abonnement for at spille?

Slet ikke! Backbone+-medlemskab forbedrer din gratis Backbone-app, og du behøver heller ikke at spille med din Backbone One-controller! Lad os opdele det:

Backbone App - en gratis app med funktioner som controller-firmwareopdateringer og information om nye spil og måder at spille på med din Backbone One-controller.Vi anbefaler, at du downloader denne gratis app for at holde din Backbone One controller firmware opdateret.

Backbone+-medlemskab - et premium-abonnement i Backbone-appen for at låse op for eksklusive frynsegoder, personlige spilanbefalinger, streaming direkte til twitch og mere. Et Backbone+-abonnement er IKKE påkrævet for at spille spil med din Backbone One-controller.

BEMÆRK: Backbone One-controlleren kan stadig bruges til at spille alle dine yndlingsspil og -tjenester på vores hjemmeside her uden at downloade Backbone-appen eller have et Backbone+-medlemskab.

Er der en gratis prøveperiode på Backbone+-medlemskab at prøve, før jeg abonnerer?

Ja! Alle køb af en Backbone One-controller kommer med en gratis prøveversion af Backbone+-medlemskab. Efter den gratis prøveperiode er den årlige pris:

• USA: $49,99 før skat
  • EU: 49,99 € inkl. moms
  • Brasilien: R$279,90 inkl. moms
  • Danmark: 449,00 kr. med skat
  • Malaysia: RM199,90 inkl. moms
  • Mexico: $1.299,00 inkl. moms
  • Norge: 549 kr inkl. moms
  • Filippinerne: ₱2.490,00 inkl. skat
  • Sydkorea: ₩65.000 inkl. moms
  • Sverige: 549,00 kr inkl. moms
  • Schweiz: CHF 48,00 inkl. moms
  • Taiwan: $1.690,00 inkl. moms
  • Storbritannien: £44,99 inkl. moms
  • Resten af verden: $49,99 inkl. moms

Udløbsdatoen for dit Backbone+-medlemskab kan findes på din iTunes-abonnementsliste.

Du kan administrere dit Backbone+-medlemskab på din iTunes-abonnementsliste:

Hvordan kan jeg sætte mit Backbone+-medlemskab på pause eller annullere det?

Du kan til enhver tid annullere dit Backbone+-medlemskab ved at administrere abonnementet på din iTunes-abonnementsliste. Der er ingen mulighed for at "pause" et Backbone+-medlemskab.

Hvis du beslutter dig for at annullere, vil dine Backbone+-medlemskabsfunktioner og -belønninger forblive tilgængelige indtil slutningen af den gratis prøveperiode eller den aktuelle betalingscyklus.

Mister jeg mine Backbone+-data, hvis jeg annullerer mit medlemskab?

Nej. Hvis du annullerer dit medlemskab og ikke sletter din konto, vil alle dine data og kontooplysninger forblive sikkert gemt under vores privatlivspolitik. Hvis du vælger at genabonnere, vil dine data og kontooplysninger straks være tilgængelige igen.

Hvornår starter og slutter min gratis prøveperiode?

Den gratis prøveperiode starter, så snart du er færdig med at oprette din konto i Backbone-appen. Hvis du vælger at annullere, før din prøveperiode løber ud, beholder du adgangen til resten af din gratis prøveperiode!

Kan jeg betale for flere måneder af mit Backbone+-medlemskab på forhånd?

Den mulighed er ikke tilgængelig i øjeblikket.

Skal jeg betale for en gavemodtagers Backbone+-medlemskab?

Nej. Under gaveprocessen bruges dine betalingsoplysninger ikke til tilmelding til et Backbone+-medlemskab. Efter deres gratis prøveperiode vil gavemodtageren automatisk blive opkrævet den App Store-angivne abonnementspris for Backbone+-medlemskab.

Kan jeg betale for en vens eller et familiemedlems Backbone+-medlemsgebyr?

Den mulighed er ikke tilgængelig i øjeblikket.

Hvilke betalingsmuligheder accepteres for Backbone+-medlemskab?

I øjeblikket er den eneste måde at tilmelde sig Backbone+-medlemskab på med et App Store-abonnement. Lær mere om administration af betalingsmetoder på dit Apple ID her.

Hvornår er min faktureringsperiode?

Prøvemedlemskaber starter på den dato, hvor du første gang indløser din prøveperiode på Backbone+ medlemskab i Backbone-appen. Når den gratis prøveperiode slutter, vil du automatisk blive opkrævet den angivne pris i App Store for Backbone+-medlemskab.