Mitkä Android-puhelimet ovat yhteensopivia Backbone Onen kanssa?

HUOMAUTUS: Tämä artikkeli koskee Android Backbone One -laitteita. Jos etsit yhteensopivia iPhone-laitteita, suuntaa tänne.

Pyrimme parhaillaan laajentamaan yhteensopivien Android-laitteiden luetteloa. Satavilla on tuhansia Android-puhelimia, joten kaikkia niitä on vaikea testata. Alla on kuitenkin luettelo Android-puhelimista, joiden yhteensopivuuden olemme testanneet. Emme ole testanneet muita malleja, mutta olemme kuulleet tiimiltämme, että useimpien taittumattomien Android-mallien pitäisi sopia ohjaimeen. Android-puhelimissa on oltava Android 10.0 tai uudempi, USB-C ja USB OTG.

Taittuvat puhelimet eivät läpäisseet yhteensopivuustestiämme, joten emme luokittele niitä yhteensopiviksi. Olemme kuitenkin kuulleet joidenkin käyttäjien käyttäneen myös taittopuhelimia.

Kuvakaappaus

Huomautus: et tarvitse Backbone-sovitinta Android-laitteiden kanssa.