Tarvitsenko Backbone-sovelluksen tai Backbone+:n, jotta voin käyttää Backbone Onea?

Et toki!  Backbone+-jäsenyys täydentää ilmaista Backbone-sovellusta, mutta et tarvitse kumpaakaan Backbone One -ohjaimella pelaamiseen.  Tässä hieman lisätietoja:

Maksuttomalla Backbone-sovelluksella voit esimerkiksi päivittää ohjaimen laiteohjelmiston, kalibroida ohjainsauvat ja määrittää painikkeet uudelleen.  Suosittelemme, että lataat tämän ilmaisen sovelluksen, jotta voit pitää Backbone One -ohjaimesi laiteohjelmiston ajan tasalla.

Backbone+-jäsenyys on Backbone-sovellukseen sisältyvä maksullinen tilaus, jolla voit hallita kaikkia pelejäsi yhdessä paikassa, avata yli 20 lisäominaisuutta, hyödyntää erikoisetuja, saada henkilökohtaisia pelisuosituksia, suoratoistaa suoraan Twitchiin ja paljon muuta. ET tarvitse Backbone+-tilausta pelien pelaamiseen Backbone One -ohjaimella, mutta sinulle myönnetään maksuton kokeilu, kun avaat sovelluksen ensimmäisen kerran. Tilauksen voi perua milloin tahansa.

Tietoa Backbone-sovelluksen käyttämisestä Backbone+:n kanssa ja ilman sitä on täällä.

Jos haluat käyttää Backbone Onea ilman Backbone-sovellusta, kiinnitä Backbone One laitteeseesi ja avaa mikä tahansa ohjainta tukeva peli, jonka olet ladannut laitteeseesi.

Hinnat ja saatavuus voivat vaihdella alueittain. Backbonen ehtoja sovelletaan.