Voinko vaihtaa Lightning-portilla varustetun Backbone One -laitteen USB-C-laitteeseen?

Valitettavasti iPhone 15 -sarja ei ole yhteensopiva Lightning-porttiohjainten kanssa. Voit ostaa Backbone USB-C -ohjaimen verkkosivuiltamme. Nykyinen silikonisovittimemme ei ole yhteensopiva iPhone 15 -sarjan kanssa. Myöskään Lightning – USB C -sovittimet eivät ole yhteensopivia.

Jos olet ostanut Lightning-porttiohjaimesi edellisten 30 päivän aikana, saatat olla oikeutettu vaihtoon. Emme kuitenkaan tee poikkeuksia vaihtokäytäntöihimme Applen julkistuksen seurauksena.