UUTUUS: Backbone One -ohjaimen Carrying Case

16_9 (6).png

Suojaa Backbone Onea kotona tai matkoilla!

Kevyessä kantolaukussa voit säilyttää ohjaintasi kätevästi ja turvallisesti. Kova ulkokuori ja muotoiltu sisus suojaavat kolhuilta, iskuilta ja putoamisilta. Muotoiltu huopakotelo on pehmeä ja ohut, mikä takaa tyylikkään ja laadukkaan tuntuman. Liimattu, matalaprofiilinen vetoketju tekee kotelon käytöstä helppoa ilman, että kantolaukun siisti ulkonäkö kärsii.

Carrying Case on yhteensopiva kaikkien Backbone Onen iOS- ja Android-versioisen kanssa. Se sopii myös Backbone One -laitteille, joihin on asennettu iPhone 13/14 -sovitin. Saatavana on myös PlayStation Edition!

Suuntaa verkkosivuillemme ja tilaa omasi!