Ei!

Backbone One (ohjain) ei vaadi sovellusta toimiakseen ja sopii erinomaisesti pelaajalle ikäryhmissä! Ohjain toimii kaikissa peleissä, jotka tukevat peliohjaimia (Minecraft, Roblox, Apple Arcade -pelit jne.).

Kuitenkin aivan kuten iMessage, Fortnite, Discord, Houseparty ja useimmat muut sosiaaliset sovellukset, Backbone-sovellus edellyttää, että olet vähintään 13-vuotias, koska se on tarkoitettu äänikeskusteluun ja ystävien kanssa pelaamiseen. Apple edellyttää, että käyttäjät ovat vähintään 13-vuotiaita, jotta he voivat käyttää sisäänkirjautumista Applella ja varmistaa verkkoturvallisuuden.

Muista, että Backbone Onea voidaan käyttää tuhansissa ohjainyhteensopivissa peleissä ilman sovellusta.