Kuinka lunastan Xbox Game Pass Ultimate -tarjoukseni?

Tässä on muutamia tapoja päästä käsiksi pelikoodiisi:

1 - Xbox Game Pass Ultimate -koodin odotetaan annettavan runkoverkon asennuksen aikana. Kun yhdistät Backbone One -laitteen iPhoneen ja avaat Backbone-sovelluksen, asennusprosessin odotetaan alkavan automaattisesti.

2 - Voit myös tarkistaa Backbone-sovelluksesta, kun Backbone on yhdistetty ja napsauta alla näkyvää ruutua. Täältä sinun pitäisi pystyä saamaan koodisi.

HUOMAA: Jos näet merkinnän ", tarkista koodin mukana tulleet ohjeet. Sinun on ehkä lunastettava se toisella verkkosivulla" -virhe. Tämä saattaa tarkoittaa, että et täytä koodin lunastamiseen liittyviä kelpoisuusvaatimuksia. Jos uskot täyttäväsi vaatimukset, mutta saat silti virheilmoituksen, käy Xbox-tukisivulla saadaksesi lisätietoja.