Kuinka lisään tai poistan pelin Backbone-sovelluksestani?

Jos haluat lisätä pelin, varmista, että Backbone-sovellus on aktiivinen, ennen kuin palaat aloitusnäyttöön käynnistääksesi asianomaisen pelin. Kun peli on käynnistetty, paina vain Backbone-painiketta, jolloin peli lisätään Backbone-käynnistysohjelmaan. Tämä voidaan tehdä myös tietyille palveluille, kuten Xbox- ja PlayStation Remote Play -peleille.

Pelin poistaminen edellyttää, että peli on asennettuna ennen kuin se poistetaan Backbone-sovelluksesta. Varmista, että Backbone-sovellus ja peli, jonka haluat poistaa, on käynnistetty, ja siirry sitten kohtaan iOS Asetukset - iPhonen tallennustila - Valitse sopiva peli - Valitse Lataa sovellus. Palaa sitten Backbone-sovellukseen ja valitse A asianmukainen peli korostettuna. Tämä poistaa valinnan. Voit katsoa tätä prosessia esittelevän videon täältä.