Mitä näytön tallennuslaatua Backbone One tukee?

Backbonen pelien tallennus-, muokkaus- ja jakamistyökalut tukevat nyt 1080p 60 FPS -pelien tallennusta kaikissa iOS 15.0 -laitteissa (iPhone 6s tai uudempi). Tuemme myös 60 FPS:n HEVC-koodausta (oletuksena käytössä), mikä tarkoittaa, että tiedostosi ovat suunnilleen puolet H.264-koodattujen videoiden koosta suunnilleen samalla laadulla.

Backbonen ML-pohjainen Activity-ominaisuus tehokkaaseen editointiin.

Kun 60 FPS on käytössä, Backbone tukee jopa 30 Mbps:n bittinopeutta tietyissä huippuluokan laitteissa. Se on myös oletuksena käytössä uusimmassa sovelluspäivityksessä. Backbone-pelin tallennuslaatu on nyt sama kuin PS5:n ja Xbox Series X:n oletusarvo.