Ovatko peukalonsauvat (joysticket) napsautettavat?

Kyllä, Backbonessa on napsautettavat peukalotikut L3/R3. Kaikissa peleissä ei ole näihin painikkeisiin kohdistettuja toimintoja, niitä käytetään yleisemmin PC/konsolipeleissä (esim. pelien suoratoisto puhelimeen).

Yleensä vasen sauvapainike on kuvattu jonkinlaiseen hahmon juoksuliikkeeseen ja oikea sauva hahmon liikkeisiin, kuten kyykkyyn tai lähitaisteluhyökkäykseen. Tämä tietysti riippuu pelistä.