Pitääkö minun ladata Backbone One?

Ei, Backbone Onessa ei ole akkua! Backbone One käyttää vain vähän virtaa iPhonesta. Sen virrankulutus on huomaamattoman alhainen. Backbone Onen virrankulutus on niin vähäpätöinen, että voit jättää Backbone Onen kytkettynä puhelimeesi yön yli ilman havaittavia muutoksia puhelimesi akun käyttöiässä.

Puhelimessasi käynnissä olevat pelit voivat kuitenkin kuluttaa huomattavia määriä virtaa esimerkiksi grafiikan, verkottumisen ja äänen vuoksi. Siksi olemme tietoisia siitä, että akun kesto on ratkaisevan tärkeä mobiililaitteiden pelaamisessa, ja olemme suunnitelleet Backbone Oneen Lightning-läpivientiportin, joka mahdollistaa puhelimen lataamisen pelaamisen aikana.