Tarvitsenko Backbone iOS -sovelluksen käyttääkseni Backbone Onea?

Backbone iOS -sovellusta ei vaadita, jotta Backbone One toimii pelien kanssa. Backbone One iOS -sovellus tarjoaa kuitenkin rikkaan, yhteisövetoisen kokemuksen, josta uskomme sinun todella rakastavan!

Backbone+ antaa pelaajille pääsyn:

Jos et lunasta 1 ilmaista vuotta tai päätät olla tilaamatta, sovellus asentaa laitteeseen automaattisesti uusia ohjelmistopäivityksiä, jotka auttavat ylläpitämään yhteensopivuutta iOS:n tulevien versioiden kanssa sekä antamaan sinulle pääsyn laitteen tietoihin.

Lisätietoja ilmoituksesta ja Backbone-sovelluksen ominaisuuksista saat blogisivultamme tästä tai osoitteesta https://playbackbone.com/blog/announcing-backbone/