Mitkä iPhonet ovat yhteensopivia Backbone Onen kanssa?

Backbone Onea voidaan käyttää minkä tahansa iOS-laitteen kanssa, jossa on iOS 15 tai uudempi. Alla on luettelo iPhoneista, joissa on iOS 15 tai uudempi käyttöjärjestelmä.
iPhone 13
iPhone 13 mini
iPhone 13 Pro*
iPhone 13 Pro Max*
iPhone 12 Pro
iPhone 12 Pro Max
iPhone 12 mini
iPhone 12
iPhone 11 Pro
iPhone 11 Pro Max
iPhone 11
iPhone SE (1. sukupolvi)
iPhone SE (2. sukupolvi)
iPhone SE (3. sukupolvi)
iPhone XS
iPhone XS Max
iPhone XR
iPhone X
iPhone 8
iPhone 8 Plus
iPhone 7
iPhone 7 Plus
iPhone 6s
iPhone 6s Plus
*iOS-laitteet, joissa on erityisen suuret kameran uurteet, käyttävät valinnaista sovitinta paremman istuvuuden takaamiseksi. Tämä sovitin sisältyy jokaisen osoitteesta playbackbone.com ostettuun Backbone Oneen ja sitä voi pyytää erikseen täältä.